Buitenhaarden en Tuinhaarden: Complete sets.

Eventueel vloerplaat ook mogelijk. wij adviseren 66 x 80 cm

Complete Sets voor Elk Type Dak

Wij bieden complete sets aan die geschikt zijn voor verschillende typen daken, waaronder EPDM, Bitumen, en zowel platte als schuine daken. Onze sets bevatten alles wat u nodig heeft voor een veilige en efficiënte installatie.

EPDM Daken

Voor EPDM daken hebben wij speciaal ontworpen sets die zorgen voor een veilige en eenvoudige installatie. Onze vloerplaten en dakdoorvoeren zijn compatibel met EPDM daken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en duurzaamheid van uw installatie.

Bitumen Daken

Onze sets voor Bitumen daken bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. De vloerplaat van 66x80 cm zorgt voor een stabiele ondergrond, terwijl de bijgeleverde dakdoorvoer een veilige rookafvoer garandeert.

Platte en Schuine Daken

Onze complete sets zijn ontworpen om te passen bij verschillende daktypen, waardoor de installatie van uw buitenhaard probleemloos verloopt.

Voordelen van Onze Buitenhaarden en Tuinhaarden

  • Complete Sets: Alles wat u nodig heeft voor de installatie is inbegrepen, exclusief een vloerplaat van 66x80 cm.

  • Duurzaam en Weerbestendig: Onze buitenhaarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

  • Eenvoudige Installatie: Dankzij de complete sets en duidelijke instructies is de installatie eenvoudig en snel te realiseren.

  • Veilig en Efficiënt: Onze producten zijn ontworpen voor een veilige en efficiënte verbranding, met speciaal ontworpen dakdoorvoeren voor verschillende daktypen.

  • Makkelijk en snel betalen. Zakelijke klanten hebben ook de mogelijkheid om op factuur te betalen

 

 

Bezoek Onze Showroom

Wilt u onze buitenhaarden en tuinhaarden in het echt zien? Bezoek onze showroom om het uitgebreide assortiment te bekijken en deskundig advies te krijgen van onze experts. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte haard voor uw tuin of terras.


Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze complete sets, of om een bestelling te plaatsen. Wij staan klaar om u te helpen!

                                                                            

                                                        

  

 

 

 

Onze merken© 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel