Grote pelletkachels, kleine pelletkachels, Vrijstaande pelletkachels inbouw of hangend alles is mogelijk. 

Er zijn verschillende soorten pelletkachels beschikbaar, waaronder vrijstaande pelletkachels, inbouw pelletkachels, hangende pelletkachels en lucht pelletkachels.

  • Vrijstaande pelletkachels zijn een populaire keuze omdat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en kunnen worden geplaatst waar je maar wilt. Deze kachels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en designs, zodat je er altijd een kunt vinden die past bij jouw interieur.

  • Inbouw pelletkachels daarentegen worden in de muur of een bestaande open haard geïnstalleerd, waardoor ze een naadloze en elegante uitstraling hebben.

  • Hangende pelletkachels zijn ideaal voor ruimtes met beperkte vloeroppervlakte, omdat ze aan de muur worden bevestigd en zo geen kostbare ruimte innemen.

  • Speksteen is een populair materiaal dat wordt gebruikt vanwege zijn warmte-opslagcapaciteit en esthetische uitstraling. Het geeft een natuurlijke en gezellige sfeer aan elke ruimte.

 

Een pelletkachel is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen. De werking van een pelletkachel is gebaseerd op het verbranden van pellets, kleine korrels gemaakt van samengeperst houtafval. Deze pellets zijn de brandstof voor de kachel en zorgen voor een constante en gelijkmatige warmteafgifte.

 

De kachel beschikt over een automatische ontsteking, wat betekent dat het aansteken van de pellets volledig geautomatiseerd is. Dit maakt het gebruik van de pelletkachel zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast beschikt de kachel over een elektronische regeling, waarmee de gebruiker de gewenste temperatuur kan instellen en de kachel het vermogen kan regelen. Dit zorgt voor een optimaal comfort en een efficiënt energieverbruik.

 

Een ander voordeel van een pelletkachel is het hoge rendement. Door de gecontroleerde verbranding van de pellets wordt een groot deel van de energie omgezet in warmte, waardoor er weinig energie verloren gaat. Dit maakt de pelletkachel niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt. Bovendien zijn er verschillende varianten van pelletkachels beschikbaar, zoals pelletkachels met speksteen. Deze kachels hebben een extra opslagcapaciteit voor warmte, waardoor ze langdurig warmte kunnen afgeven, zelfs nadat de pellets zijn opgebrand.

Onze merken© 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel