Binnenwerken voor Houtkachels en Pelletkachels op Maat

Specialist in Vervanging van Binnenwerk voor Houtkachels en Pelletkachels

Heeft u een kapotte steen of bodemplaat in uw houtkachel of pelletkachel? Wij zijn de specialist in het produceren van binnenwerk voor elke kachel, op maat en in elke gewenste dikte. Of het nu gaat om vermiculiet stenen voor uw houtkachel of specifieke onderdelen voor uw pelletkachel, wij maken het mogelijk met onze geavanceerde productiecapaciteiten.

Op Maat Gemaakte Vermiculiet Stenen voor Houtkachels

Vermiculiet, ook wel bekend als pumica, is een uitermate geschikt materiaal voor het binnenwerk van houtkachels. Het biedt uitstekende hittebestendigheid en isolatie, waardoor uw kachel veilig en efficiënt blijft werken. Wij kunnen elke kapotte steen in uw houtkachel vervangen, ongeacht de dikte of maat. Met onze CNC-machine zagen wij vermiculiet op maat, zodat u snel weer kunt genieten van een perfect functionerende kachel.

Vervanging van Pelletkachel Onderdelen

Voor pelletkachel gebruikers bieden wij ook een uitgebreide service voor het vervangen van vuurvaste stenen en andere onderdelen. Heeft u een Duroflame pelletkachel met beschadigde stenen? Geen probleem, wij produceren deze gemakkelijk zelf. Denk ook aan Edilkamin deflectors, die als vlamplaten bovenin de pelletkachel zitten. Wij maken deze onderdelen met precisie, zodat uw pelletkachel weer optimaal kan presteren.

Door te kiezen voor onze maatwerk oplossingen, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm voor uw kachel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw houtkachel of pelletkachel weer in topconditie kunnen brengen.

Onze merken© 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel