Bent u op zoek naar een Elektrische Haard en woont u in de regio van Driebergen-Rijsenburg? Dan begint de zoektocht naar de juiste Kachel in het Experience Center bij Kachelpand Ouderling. Dagelijks verwelkomen wij klanten uit het hele land en staan onze collega’s klaar om u advies op maat te geven. U kunt zich in ons showroom vrijblijvend laten informeren door één van onze collega's. Zij geven u onafhankelijk advies op maat! 

Het plaatsen van een Elektrische Haard in Driebergen-Rijsenburg begint bij Kachelpand Ouderling

Wilt u een Elektrische Haard laten plaatsen in Driebergen-Rijsenburg? Zelfs dan is het de moeite waard om naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg te komen. Wij hebben in onze showroom voor u een ruime keus aan verschillende Kachels. Wij werken samen met gespecialiseerde installateurs uit het hele land en maken desgewenst voor u de perfecte match met een installateur in Driebergen-Rijsenburg.

Ons assortiment uitgelicht

Op het gebied van Kachels mogen wij onszelf rekenen tot de experts. Met jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij altijd in staat om u passend advies te geven. Bij Kachelpand Ouderling hebben wij alle typen Kachels opgesteld staan.Door middel van trainingen zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Elektrische haarden.

 

Faber E-boX
Faber E-MatriX
Charlton & Jenrick
Dimplex
Dovre
DRU
Element4
Faber

Eigen service monteur door heel Nederland

Bezoek ons Showroom

Wij kunnen u in ons Showroom een aantal Kachels laten zien. Kortom, bent u op zoek naar een Elektrische haard dan is een rit vanuit Driebergen-Rijsenburg naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg zeker de moeite waard! 

 

Onze merken© 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel