Bent u op zoek naar een Elektrische Haard en woont u in de regio van Zeist? Dan begint de zoektocht naar de juiste Kachel in het Experience Center bij Kachelpand Ouderling. Dagelijks verwelkomen wij klanten uit het hele land en staan onze collega’s klaar om u advies op maat te geven. U kunt zich in ons showroom vrijblijvend laten informeren door één van onze collega's. Zij geven u onafhankelijk advies op maat! 

Het plaatsen van een Elektrische Haard in Zeist begint bij Kachelpand Ouderling

Wilt u een Elektrische Haard laten plaatsen in Zeist? Zelfs dan is het de moeite waard om naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg te komen. Wij hebben in ons showroom voor u een ruime keus aan verschillende Kachels. Wij werken samen met gespecialiseerde installateurs uit het hele land en maken desgewenst voor u de perfecte match met een installateur in Zeist.

Ons assortiment uitgelicht

Op het gebied van Kachels mogen wij onszelf rekenen tot de experts. Met jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij altijd in staat om u passend advies te geven. Bij Kachelpand Ouderling hebben wij alle typen Kachels opgesteld staan.Door middel van trainingen zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Houtkachels

 

Faber E-boX
Faber E-MatriX
Charlton & Jenrick
Dimplex
Dovre
DRU
Element4
Faber

Eigen service monteur door heel Nederland

Bezoek ons Showroom

Wij kunnen u in ons Showroom een aantal Kachels laten zien. Kortom, bent u op zoek naar een Houtkachel Dan is een rit vanuit Zeist naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg zeker de moeite waard! 

 

Welk vermogen
Pelletkachel heb ik nodig?

Meet de m3 of m2 op van de ruimte.

Bij een GOED geïsoleerde woning zie berekening:

Per 25 m3 = 1 kW vermogen

Bij een plafond hoogte van 2,6m kan 1 kW per 10m2 aangehouden worden.

*Neem altijd minmaal 1 a 2 kW vermogen meer.

Onze merken© 2017 - 2023 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nu 10% korting met deze kortingscodes dovre voor alle dovre kachels. duroflame voor alle duroflame kachels Geldig tot 09-12-2023