Prijs op aanvraag

Elektrische haard van Faber e-MatriX 800/500 roomdivider

Vorige Artikel 3 van 3

Faber e-MatriX 800/500 Roomdivider 

Met de e-MatriX 800/500 heeft Faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met de e-MatriX 800/500 geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De e-MatriX 800/500 is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is. Het beeld en geluid ontstaan komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft. 

Opti-myst vlameffect

Met het Opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreërd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting. 

Verwarmingselement

Deze elektrische haard is standaard voorzien van een verwarmingselement en is daardoor niet meer alleen een sfeerhaard, maar wordt ook uw warmtebron.

Optioneel houtset 

Bij de Faber e-MatriX 800/500 roomdivider elektrische haarden krijgt u standaard een houtset met kleine houtblokken. Het is sinds kort ook mogelijk om te kiezen voor een houtset met grote houtblokken zoals op de foto's te zien is. Dit is uiteraard zonder meerprijs. 

Led lichtmodule van Faber

Met de Led lichtmodule creëert Faber een realistisch vuurbeeld voor in uw woonkamer. Met deze led lichtmodule is het mogelijk om de vlamkleuren naar uw wens in te stellen.

De Faber Matrix Brandend zien?

Wilt u de Faber Matrix 800/500 roomdivider brandend zien? Dan ben u van harte welkom in Kraggenburg. Hier hebben wij meerdere gesloten electrisch en gashaarden brandend opgesteld staan.

 

MerkFaber
ModelMatrix 800/500 RD
Seriee-MatriX
BrandstofElektrisch
VuurzichtRoomdivider
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoerloos
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte100 cm
Afmeting hoogte80.4 cm
Afmeting diepte54.9 cm
Ruitmaat breedte82.2 cm
Ruitmaat hoogte50 cm
Ruitmaat diepte39.6 cm
BedieningAfstandsbediening
ThermostaatJa
Maximaal vermogen2 kW
SysteemOpti-Myst®
GeluidsmoduleJa
LichtmoduleLED

Onze merken┬ę 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel