Edilkamin slide 7

Artikelnummer: 00003469
Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 3.038,00 (inclusief btw)

Maak kennis met de Edilkamin Slide 7

Maak kennis met de Edilkamin Slide 7 Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem dat zowel efficiënt als milieuvriendelijk is? Maak dan kennis met de Edilkamin Slide 7. Deze pelletkachel combineert stijlvol design, innovatieve technologie en gebruiksgemak om u een optimaal comfort te bieden in uw woning. De Edilkamin Slide 7 maakt gebruik van pellets, samengeperste houtkorrels die een duurzame en hernieuwbare brandstof vormen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een verminderde uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen. Hierdoor draagt u actief bij aan het behoud van het milieu terwijl u geniet van een aangename warmte in huis. Met zijn elegante design en strakke lijnen past de Edilkamin Slide 7 perfect in elk interieur. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke woonstijl, deze pelletkachel voegt altijd een vleugje charme en warmte toe aan uw ruimte. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke smaak past. Naast zijn esthetische waarde is de Edilkamin Slide 7 ook zeer eenvoudig in gebruik. Met slechts één druk op de knop kunt u genieten van aangename warmte in uw woning. Daarnaast beschikt deze pelletkachel over slimme functies zoals programmeerbare timers en thermostaten, waardoor u de temperatuur op maat kunt regelen en energie kunt besparen. Twijfel niet langer en ontdek zelf de vele voordelen van de Edilkamin Slide 7. Met zijn efficiëntie, milieuvriendelijkheid, sfeervol design en gebruiksgemak is deze pelletkachel de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en moderne verwarmingsoplossing.

Efficiënte en milieuvriendelijke verwarming

Efficiënte en milieuvriendelijke verwarming Bij het kiezen van een verwarmingssysteem voor uw huis zijn efficiëntie en milieuvriendelijkheid belangrijke overwegingen. Met de Edilkamin Slide 7 pelletkachel kunt u genieten van zowel een efficiënte als milieuvriendelijke verwarming. De Slide 7 maakt gebruik van pellets, kleine samengeperste houtkorrels die een duurzame en hernieuwbare brandstof vormen. Deze pellets hebben een hoog energierendement, waardoor ze efficiënt kunnen worden verbrand om maximale warmte te genereren. Dit betekent dat u minder brandstof nodig heeft om uw huis warm te houden, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast is de Slide 7 ook zeer milieuvriendelijk. Pellets zijn CO2-neutraal omdat de uitstoot van CO2 tijdens het verbrandingsproces gelijk staat aan de opname van CO2 tijdens het groeiproces van bomen. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen zoals gas of olie, waarvan de verbranding aanzienlijke hoeveelheden CO2 vrijgeeft die bijdragen aan klimaatverandering. Bovendien zorgt de geavanceerde verbrandingstechnologie in de Slide 7 ervoor dat er nauwelijks rook of fijnstof wordt geproduceerd. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een schonere en gezondere lucht in uw woning, maar ook bijdraagt ​​aan de verbetering van de luchtkwaliteit buitenshuis. Met de Edilkamin Slide 7 kunt u dus met een gerust hart genieten van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming in uw huis. U bespaart energie en kosten, vermindert uw ecologische voetafdruk en draagt ​​bij aan het behoud van onze planeet.

Een warme sfeer en gebruiksgemak

Een warme sfeer en gebruiksgemak Naast efficiënte en milieuvriendelijke verwarming biedt de Edilkamin Slide 7 ook een warme en gezellige sfeer in uw huis. Met zijn stijlvolle design en realistische vlammenpatroon zorgt deze pelletkachel voor een aangename ambiance in elke ruimte. De Slide 7 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Het slanke en moderne ontwerp maakt het een eyecatcher in elke kamer, of het nu de woonkamer, keuken of slaapkamer is. Maar niet alleen het uiterlijk van de Slide 7 maakt indruk, ook zijn gebruiksgemak is iets waar veel gebruikers van genieten. Met een eenvoudige bediening kunt u de temperatuur regelen en de gewenste instellingen aanpassen. U kunt zelfs programmeerbare timers gebruiken om uw verwarming aan te passen aan uw dagelijkse schema. Daarnaast heeft de Slide 7 een automatische ontsteking, waardoor u snel kunt genieten van aangename warmte zonder gedoe met lucifers of aanmaakhout. En dankzij het grote pelletreservoir hoeft u niet constant bij te vullen - één vulling kan tot wel vele uren verwarming bieden. Met zijn gebruiksvriendelijkheid en esthetische uitstraling biedt de Edilkamin Slide 7 dus niet alleen warmte, maar creëert hij ook een comfortabele sfeer in uw woning. U kunt ontspannen voor het knisperende vuur en genieten van de gezelligheid die deze pelletkachel met zich meebrengt.

Merk

Edilkamin

Model

Slide 7 up pelletkachel

 

 

Brandstof

Pellets

Vuurzicht

Front

Type kachel

Vrijstaand

Type pelletkachel

Lucht pelletkachel

Wel of geen afvoer

Afvoer

Materiaal

Plaatstaal

Kleur

Zwart

Gewicht

128kg

Afmeting breedte

46 cm

Afmeting hoogte

99.5 cm

Afmeting diepte

49 cm

Bediening

Handbediening, Afstandsbediening

Nominaal vermogen

6 - 7 kW

Minimaal vermogen

3 kW

Maximaal vermogen

6.9 kW

Rendement

88 %

Rookgasafvoer (diameter)

80 millimeter

Bovenaansluiting

Ja

Pelletopslag capaciteit

16-25kg

Verbruik (per uur) bij minimaal vermogen

0.7 kg

Verbruik (per uur) bij maximaal vermogen

1.6 kg

Brandtijd bij minimaal vermogen

26-35h kW

Pelletmotor

Continu

Ontsteking

Standaard ontsteking

Afstandsbediening

Ja, met radiografische afstandsbediening

Wifi

Wifi optioneel

Specificatie Omschrijving
Vermogen 7 kW
aansluiting bovenaansluiting

Welk vermogen
Pelletkachel heb ik nodig?

Meet de m3 of m2 op van de ruimte.

Bij een GOED geïsoleerde woning zie berekening:

Per 25 m3 = 1 kW vermogen

Bij een plafond hoogte van 2,6m kan 1 kW per 10m2 aangehouden worden.

*Neem altijd minmaal 1 a 2 kW vermogen meer.

Onze merken© 2017 - 2023 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Nu 10% korting met deze kortingscodes dovre voor alle dovre kachels. duroflame voor alle duroflame kachels Geldig tot 09-12-2023