Bent u op zoek naar een Elektrische Haard en woont u in de regio van Utrecht? Dan begint de zoektocht naar de juiste Kachel in het Experience Center bij Kachelpand Ouderling. Dagelijks verwelkomen wij klanten uit het hele land en staan onze collega’s klaar om u advies op maat te geven. U kunt zich in ons showroom vrijblijvend laten informeren door één van onze collega's. Zij geven u onafhankelijk advies op maat! 

Het plaatsen van een Elektrische Haard in Utrecht begint bij Kachelpand Ouderling

Wilt u een Elektrische Haard laten plaatsen in Utrecht? Zelfs dan is het de moeite waard om naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg te komen. Wij hebben in ons showroom voor u een ruime keus aan verschillende Kachels. Wij werken samen met gespecialiseerde installateurs uit het hele land en maken desgewenst voor u de perfecte match met een installateur in Utrecht.

Ons assortiment uitgelicht

Op het gebied van Kachels mogen wij onszelf rekenen tot de experts. Met jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij altijd in staat om u passend advies te geven. Bij Kachelpand Ouderling hebben wij alle typen Kachels opgesteld staan.Door middel van trainingen zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Houtkachels

 

Faber E-boX
Faber E-MatriX
Charlton & Jenrick
Dimplex
Dovre
DRU
Element4
Faber

Eigen service monteur door heel Nederland

Bezoek ons Showroom

Wij kunnen u in ons Showroom een aantal Kachels laten zien. Kortom, bent u op zoek naar een Houtkachel Dan is een rit vanuit Utrecht naar Kachelpand Ouderling in Kraggenburg zeker de moeite waard! 

 

Onze merken© 2017 - 2024 Kachelpand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel